Kontakt Os For Et Godt Tilbud

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 200 MB.

  Dine data er sikre hos os.

  Se nogle af vores projekter herunder

  Projekter

  14
  beforeafter
  rttytr

  Svar på de mest ofte stillede spørgsmål

  Ofte stillede spørgsmål

  Forskellen på Silkecement og Microcement er at Silkecement er et 100% vandtæt produkt, hvorimod Microcement er et cementbaseret produkt som er et sugende produkt og ikke vandtæt. I Microcement er det topcoaten som gør det vandtæt, hvor Silkecement er vandtæt i alle lag.
  Selvom Silkecement virker perfekt på langt de fleste overflader har det sine begrænsninger. Silkecement kan ikke anlægges på bløde overflader som vinyl og linoleum. Vi anbefaler at fjerne vinyl/ linoleum først, eller får lagt en spånplade på og derefter kan vi spartle silkecement på
  Da silkecement er et meget robust materiale behøver det aldrig at blive udskiftet hvis det er blevet lagt på en bærende og stabil overflade. Selvfølgelig kan der forekomme skader.
  Det er meget nemt at reparere silkecement. Oftest skal der bare duppes en smule silkecement i revnen, og så skal det slibes til efter det er tørt.
  I langt de fleste tilfælde vil silkecement være en billigere løsning end fliser. Når man skal skifte fliser på et badeværelse skal man som regel først pille alle de gamle fliser ned, før man kan sætte de nye op. Den omkostning spare man med silkecement da det kan påføres ovenpå gamle fliser uden problemer.
  Med Silkecement for du et stilret, tidsløst og ikke mindst et unik råt look.

  Fortæl os om dit projekt!

  Hos CPH Microcement vil vi gerne hjælpe med at realisere dit projekt.

  Kontakt os og hør mere!

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: